cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Oplossingen

Cane Coursemanagement

In één keer al uw administratieve handelingen ondergebracht in één softwareoplossing. Dat is wat Cane Coursemanagement voor u doet. Het ondersteunt opleidingsorganisaties, kenniscentra en interne opleiders in hun core business: een volledige cursus- en opleidingsadministratie, van de registratie van inschrijvingen tot en met de uiteindelijke facturatie. Het is een geïntegreerde totaaloplossing die alle bedrijfskritische processen van een opleidingsorganisatie ondersteunt. Een oplossing die maximaal gebruik maakt van het standaard Exact Synergy platform, aangevuld met functionaliteit die specifiek van toepassing is op uw organisatie. Ervaar de kennis, voel de passie, beleef de synergie!

Integraal en webbased

De focus van Cane heeft er toe geleid dat wij een diepgaand inzicht hebben in de opleidingsbranche, zowel in de strategische zaken als de operationele vraagstukken waar organisaties in deze branche mee te maken hebben. Bij veel organisaties is een situatie ontstaan waar meerdere softwarepakketten worden gebruikt ter ondersteuning van verschillende bedrijfsprocessen. Bijvoorbeeld voor de opleidingsadministratie, cursistenadministratie en de financiële administratie. 

Cane Coursemanagement  is een complete integrale oplossing met uitgebreide functionaliteit op het gebied van CRM, HRM, Projectmanagement en Documentmanagement/Kennismanagement. De oplossing is volledig webbased, met de mogelijkheid van online communicatie tussen docenten, cursisten en medewerkers via webportals. Uiteraard voorziet Cane Coursemanagement ook in alle standaard benodigde functionaliteit die noodzakelijk is voor het voeren van een cursisten- en cursusadministratie. Er zijn uitgebreide mogelijkheden voor alle opleidingsvormen. Opleidingen kunnen eenvoudig worden samengesteld en gepland, waarbij alle opleidingstypen in eenzelfde planningsoverzicht verschijnen. Hierdoor creëert u een optimale verwerking van uren van docenten en eventuele facturen naar klanten.

Digitale brochure

Voor specifieke informatie kunt u de brochure downloaden.

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart