cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » Oplossingen

Exact Software

Exact Software biedt verschillende producten aan voor zowel de back-office als de front-office. Exact Globe wordt vooral gebruikt voor de financiële administratie. Exact Synergy is een webbased Business Proces Management-oplossing waarmee de processen binnen uw gehele organisatie rondom relaties, medewerkers, documenten en projecten kunnen worden vormgegeven. Hieronder worden de oplossingen kort toegelicht.

Exact Globe

Voor uw financiële en uw logistieke administratie is Exact Globe een geïntegreerd informatiesysteem. De software integreert alle verschillende administraties en automatiseert zo verbanden tussen afdelingen en vestigingen. Informatie wordt bewaard, gekoppeld en beheerd in één centrale gegevensbron. Alle transacties - financieel, logistiek, HRM, relatiebeheer en projecten - worden opgenomen in deze database. Hierdoor beschikt u altijd over de meest actuele gegevens. Analytische instrumenten geven ‘realtime' inzicht in de waarde van uw bedrijf. Exact Globe is uitgerust met standaard functies voor rapportages, overzichten en statistieken. Uw organisatie gaat in een nog hogere versnelling wanneer u Exact Synergy aansluit op Exact Globe als informatiebron. Want dan zijn de gegevens uit uw back-office ook beschikbaar in uw front-office. Zo kunnen klanten, leveranciers, partners en medewerkers overal inloggen en toegang krijgen tot de door u geselecteerde bedrijfsinformatie.

Exact Synergy

De Exact Synergy software structureert uw bedrijfsprocessen, integreert informatiestromen en geeft uw medewerkers houvast zodat zij optimaal kunnen samenwerken. Met Exact Synergy zal uw organisatie in een stroomversnelling komen. Na de implementatie werken uw vestigingen, divisies en afdelingen gestructureerd samen in een online HRM/CRM/ERP pakket. Met Exact Synergy profiteert u van de efficiency- en synergievoordelen en structureert u uw bedrijfsprocessen. Uitgebreide functies voor het automatiseren van werkstromen geven medewerkers en managers de mogelijkheid om taken snel te verdelen over de juiste mensen. Dat maakt Exact Synergy tot een managementcockpit bij uitstek: rapportages zijn gebaseerd op ‘realtime' key performance indicatoren, die u zelf heeft gedefinieerd. Exact Synergy biedt u CRM-functionaliteit voor het structureren van klantinformatie, HRM-software voor een overzichtelijke personeelsadministratie en workflow functionaliteit voor het structureren van uw bedrijfsprocessen. Exact ondersteunt u bij al deze disciplines met één standaard softwareoplossing.

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart