cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » CANE » Nieuws

Vanaf Product update 404 wordt MS SQL Server 2000 niet meer ondersteund

Binnenkort komt product update 404 van Exact Globe, Exact Synergy en Exact Compact beschikbaar. In verband met de Microsoft SQL Server lifecycle policy wordt vanaf deze update Microsoft SQL Server 2000 niet meer ondersteund.

Hieronder vindt u een overzicht van de wijzigingen en gevolgen per productlijn.
 
Exact Globe
Indien u nog met Microsoft SQL server 2000 werkt dient u eerst een upgrade uit te voeren van uw Microsoft SQL Server voordat u de update van Exact Globe uitvoert.

Wanneer Microsoft SQL Server 2000 is geïnstalleerd is het niet mogelijk om een update uit te voeren naar product update 404 of hoger. Het gevolg is dat u de administraties die zijn opgeslagen in een Microsoft SQL Server 2000 database niet kunt openen.

Houd er rekening mee dat u voor het uitvoeren van een update een backup maakt van de Exact Globe administraties/databases!

Exact Synergy
Indien u met de Microsoft SQL Server 2000 werkt, dient u een upgrade uit te voeren van uw Microsoft SQL Server voordat u een update uitvoert van Exact Synergy.

Wanneer Microsoft SQL Server 2000 is geïnstalleerd is het niet mogelijk om een update uit te voeren vaat product update 404 of hoger. Het gevolg is dat u de administraties die zijn opgeslagen in een Microsoft SQL Server 2000 database niet kunt openen.

Houd er rekening mee dat u voor het uitvoeren van een update een backup maakt van de Exact Synergy administraties/databases!

Overstappen naar hogere Microsoft SQL Server versie
Neemt u deel aan het Microsoft Software Assurance programma dan heeft u recht op een kosteloze upgrade van uw Microsoft SQL Server. Raadpleeg de Microsoft website voor meer informatie. Wilt u een upgrade van Microsoft SQL Server aanschaffen dan kunt u contact met ons opnemen via 070 -346 72 76 of via info@cane.nl

Indien u nog vragen heeft naar aanleiding van dit bericht neem contact op met de Cane Servicedesk

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart