cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » CANE » Nieuws

Cane Servicedesk beperkt bereikbaar op 7 september

2 september 2011 

In verband met een jaarlijks partnerevenement van Exact Software is de Cane Servicedesk 7 september aanstaande beperkt bereikbaar. Wij verzoeken u vriendelijk om uw vragen zoveel mogelijk per email (support@cane.nl) of via de Cane Customer Portal aan ons te stellen.

Door een beperkte bezetting op de Cane Servicedesk deze dag, kan het langer dan u gewend bent duren voordat u een reactie van ons ontvangt. Wij proberen alle binnengekomen vragen uiterlijk de volgende dag in behandeling te nemen.

 

Het algemene nummer van Cane is gewoon bereikbaar. U kunt hier terecht met al uw overige vragen. Vanaf donderdagochtend 8 september 09.00 uur is de Cane Servicedesk weer aanwezig om u te woord te staan.

 

Onze excuses voor het ongemak.

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart