cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » CANE » Nieuws

Cane Servicedesk beperkt bereikbaar op 21 oktober

 14 oktober 2011

In verband met een interne kennissessie bij Cane is de Cane Servicedesk 21 oktober aanstaande beperkt bereikbaar. Vriendelijk verzoeken wij u om al uw vragen zoveel mogelijk per e-mail of via de Customer Portal in te dienen. In verband met de beperkte bezetting deze dag kan het langer duren dan gebruikelijk voordat u een reactie van ons ontvangt. Vanaf maandagochtend 24 oktober 09.00 uur is de CANE servicedesk weer aanwezig om u te woord te staan.Onze excuses voor eventuele ongemak.

 

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart