cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » CANE » Nieuws

Exact Synergy beschikbaar via hostingplatform

29 april 2011

Exact Synergy beschikbaar via hostingplatform Hosted @ Exact

Exact stelt Exact Synergy beschikbaar via Hosted @ Exact. Via dit nieuwe hostingplatform kan het softwarebedrijf zijn oplossingen aanbieden als dienst. Hosted @ Exact is ontwikkeld om de investeringskosten van klanten zo laag mogelijk te houden, deze worden gespreid door middel van een vast bedrag per maand. Het hostingplatform stelt ondernemers met een beperkt budget in staat om oplossingen als Exact Synergy te gebruiken, terwijl dit voorheen buiten bereik lag.

"De aanschafkosten van software, de daarvoor vereiste hardware en benodigde ondersteuning vormen voor veel bedrijven in het MKB een hoge drempel", aldus Martijn Janmaat, CEO bij Exact. "Dat is een gemiste kans, want met onze oplossingen kunnen ondernemers juist inkomsten genereren. Door deze via een hosting-model aan te bieden, nemen we de obstakels weg en geven we een kleine ondernemer de kans om competitief te zijn op alle gebieden. Op termijn willen we daarom meer van onze oplossingen beschikbaar maken via dit platform."

Exact Synergy is een webgebaseerde oplossing waarmee verschillende bedrijfsprocessen in een enkel systeem kunnen worden ondergebracht. Zo worden bijvoorbeeld HRM, CRM en financiën aan elkaar gekoppeld binnen een overzichtelijk systeem dat gegevens bevat over de administratie, werknemers, partners en klanten. Omdat projectgegevens en documenten centraal worden opgeslagen is het voor teams ook gemakkelijker om samen te werken.

Exact Synergy is verder eenvoudig te integreren met Exact Globe en bedrijfssoftware van andere leveranciers. Hierdoor ontstaat een oplossing die alle bedrijfskritische processen in een enkel systeem onderbrengt en ondernemers nog efficiënter laat werken.

 

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart