cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart

Cane

Exact Synergy Professionals

Direct naar hoofdmenu en site informatie
Huidig pad: Home » CANE

Cane, ervaren sinds 1992

Sinds de oprichting in 1992 houdt Cane zich bezig met het implementeren van Exact-software bij een grote variëteit aan bedrijven. Gesteund door onze jarenlange ervaring in combinatie met onze diepgaande bedrijfskundige kennis ontwikkelen en beheren wij integrale softwareoplossingen op basis van Exact-software. Wij hebben ons in de loop van de jaren gespecialiseerd in een aantal specifieke doelmarkten: commerciële opleidingsorganisaties, kenniscentra, interne opleiders en projectgestuurde zakelijke dienstverleners.

De kracht van Cane

Ons specialisme is het bedenken, leveren en implementeren van praktische softwareoplossingen. Hierbij maken we gebruik van de standaard Exact-software. Het productportfolio bestaat uit het implementeren van Exact Synergy oplossingen, het ontwikkelen van branchespecifieke oplossingen toegespitst op het Exact Synergy platform en de ondersteuning van onze klanten vanuit onze servicedesk. De afdeling productontwikkeling houdt zich bezig met de ontwikkeling van softwareoplossingen die als uitgangspunt het Exact Synergy platform hebben. De kracht van Cane is dat wij compleet nieuwe branchespecifieke softwareoplossingen ontwikkelen die een ‘add-on' vormen op het standaard Exact Synergy platform. Daarnaast zijn wij ook in staat om (kleine) maatwerkconfiguraties uit te voeren op uw bestaande Exact softwareproducten. De servicedesk vormt het centrale aanspreekpunt voor al uw vragen na de implementatie van onze softwareoplossingen. Onze supportprofessionals zijn diepgaand getraind in de Exact- en Cane-oplossingen en zij doen er alles aan om uw vragen op een snelle en kwalitatieve wijze te beantwoorden.

Hoog gecertificeerd

Als Exact gold partner hebben we excellente kennis van Exact oplossingen.
Bovendien hebben we serieuze investeringen gedaan om kennis van Exact
oplossingen en onze dienstverlening daar omheen op dit niveau te houden.

Cane is naast Exact Gold Partner ook één van de weinige Exact partners die gecertificeerd is als Exact SDK (Sofware Development Kit) Partner.

Terug naar top


cane exact synergy opleidingssoftware cursusadministratie cursusbeheer urenregistratie projectadministratie gantt chart